Деца с тротинетки потрошиха новоремонтирания шадраван пред Доходното здание

10
Община Русе предприема драстични мерки срещу тротинетките
Община Русе предприема драстични мерки срещу тротинетките

Община Русе предприема драстични мерки срещу тротинетките

Чашата е преляла след снощния случай, станал около 19:00 часа на новоремонтирания щадраван пред Доходното здание, който дори още не е пуснат в експлоатация.

Деца с тротинетки са използвали новата облицовка, за да изпробват каскадьорските си умения, и са я повредили. На направената им забележка от граждани отговорът е бил: „Говори си, не ми пречиш“. На място обаче се е отзовала Общинска полиция, чиито служители са направили полицейско предупреждение и са разпоредили на децата да напуснат посоченото място, предаде Русе Медиа.

Оттук нататък ще има засилено полицейско присъствие, като ще бъдат предприети мерки с цел опазването на общинската собственост. При повторно нарушение ще бъдат налагани санкции, а ако децата са непълнолетни, тротинетките ще бъдат прибирани на съхранение в общината. Те ще бъдат връщани на родителите, на които ще бъдат съставяни актове за увреждане на общинската собственост и които ще трябва да възстановят нанесените щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    23
    до тротинетковците
    тротинетките не са спорт ами педерастия.. като искаш екстремен спорт, работи, събери си пари и си купи кросов мотор и стани мотокрос състезател а не някакъв смешен 13 годишен пръдльо с тротинетка... само балъците имат тротинетки.. сега и някъкви балъци дебелаци с електрически тротинетки щото ги мързи да ходят
  • 2
    22
    Очевидно дърт
    Спрете се с това "бой, бой, бой". Някъде 1984 счупих челюст на милиционер, че щял да ме арестува, че пикая до дърво в близост до някогашния градски басейн. На 16 съм бил, млад дихател. Е, тръгнаха да ме гонят негови колеги ама аз бърз. Мина давност. Недейте с това "бой, че бой". Щото то има и ответен отговор.
  • -3
    21
    Зеленски
    Ей, неграмотни пишлемета! Вижте се първо как пишете, на вас само бой, бой, бой, всяка събота по 12 часа работа!
  • 4
    20
    Бай Иван
    Всичките деца станаха наркоманчета. А най-големи наркоманчета са тези с тротинетките. Виждал съм ги как пушат трева и се хилят на минаващите възрастни хора, а някои даже псуват и налитат на бой
  • -10
    19
    Maika vi mrusna ei
    Are poglednete go ot dobrata strana pone vednuj. Razvivame nqkakuv vid sport koito ne e ot nai lesnite vse pak. Kato ni kajete da si namerim mqsto da karame ne ni reshavate problema nito na nas nito puk na vas. Kato vi e problem "potrosheniq" shadravan se zaemete da ni pomognete da nakarame bezhabernata obshtina da napravi skateparka po - burzo i da nqmate problemi s "izchadiq" kato nas. Vse pak i nie iskame da se zabavlqvame. V sluchaq oligofrenite ste vie!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари