Деца изработиха мартенички за пациентите в Онкодиспансера в Русе

0
Всичко това носи не само блясък в очите на всички болнолежащи, много усмивки на целия екип, но и много вяра и сили!, сподели д-р Камен Кожухаров
Всичко това носи не само блясък в очите на всички болнолежащи, много усмивки на целия екип, но и много вяра и сили!, сподели д-р Камен Кожухаров Снимка: КОЦ - Русе

В инициативата се включиха възпитаници, педагози и родители от Русе и Ветово

Близо 500 мартенички получиха пациенти и служители в Комплексния онкологичен център в Русе.

Част от тях са изработени ръчно от децата от ДГ „Русалка“ в Русе и техните родители, които за четвърта поредна година правят този благороден жест както към болнолежащите, така и към екипа на онкодиспансера. С песни и благопожелания посрещнаха управителя на онкоцентъра д-р Камен Кожухаров, който лично посети учебното заведение, за да благодари на децата и техните учители!

Тази година, отново с ръчно изработени мартенички, в инициативата се включиха и възпитаници, и педагози от ДГ „Щастливо детство“ от град Ветово. Част от екипа на учебното заведение гостува в онкодиспансера, за да предаде символите за здраве и берекет, които децата изпращат.

Очарован съм от поредния благороден жест към нас. Още повече, когато инициатори за това са деца! Подобни идеи оставят трайна следа както в пациентите, така и в колегите! Всичко това носи не само блясък в очите на всички болнолежащи, много усмивки на целия екип, но и много вяра и сили!

Благодаря на всички деца, на техните родители и учители! Бъдете здрави, щастливи и не спирайте да правите добрини!“, коментира управителят на КОЦ-Русе д-р Камен Кожухаров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари