Деца изнасилиха малко коте

0
Деца се гаврят сексуално с… котенце
Деца се гаврят сексуално с… котенце

Деца са се гаврили брутално с малко коте - животинчето е изнасилвано с твърди предмети в продължение на седмица. Извращението е станало в Бургас. 

Историята на Пупи започва да се разплита, след като групичка деца захвърлят котето пред павилион за вестници, разположен близо до едно от най-старите бургаски училища "Братя Миладинови". 

Продавачката познавала хлапетата на по 9-10 години по физиономии, защото често се въртели в района. Котето била виждала преди, но седмица по-рано то изчезнало. Жената забелязала, че животинчето накуцва и залита и веднага сигнализирала активисти, грижещи се за малтретирани животни. Тя разтревожена съобщила, че нещо виси от гениталиите на животинчето. То веднага било взето и тогава станало ясно извращението. Продължително време котето било насилвано вагинално и анално, вероятно с тояга. Зорница Атанасова и Неда Недина от местна организация за защита на животните обещали да занесат котето на ветеринар: "От няколко месеца в Бургас е истински ад. Подобните случаи са стотици", обяснява Недина.

Вчера спасителките на Пупи, както е кръстено котето, го занесоха на ветеринар. Молят се животинчето да живее и се надяват подобни извращения да спрат. 
"Трябва да разберем къде са учили тези деца, за да разговаряме с директора. Ще разлепим снимки на животното. Ще сигнализирам инспектората и полицията", обяснява Неда Недина.

И продължава с подобни истории. "Мъж на 60 години зазида в мазето си няколко котета. Сега трупчетата им се виждат през прозореца. 
Съседите обаче се страхуват от него и не искат да свидетелстват.

Онзи ден видях деца да се опитват да взривят малки, като хвърляха пиратки в котило. Други стреляха по животни. Масово се насъскват кучета, за да разкъсват котки. Полицията не ни съдейства, когато искаме да предоставим някакви данни, защото ни искат трите имена на извършителя" - казват защитничките на животните.

Източник: в. "България днес"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари