Детето, което само избира дрехите си

0

Никога не сме имали нещо против сексуалната ориентация на човек, пише Men.bg.

Свободата никога не е била ограничена в аспекти, а и сексуалността никога не трябва да се прикрива - предпочитаме картите да бъдат на масата.

Има един много сериозен проблем, особено щом започнем да се налагаме върху децата си. Точно по тази причина не уважаваме хора, които смятат, че собствените им деца трябва да бъдат вегани.

Синът на Кристъл Кел, Сиян, избира всеки ден какво да облече и любимото облекло продължават да бъдат роклите.

5-годишният Сиян има пълната подкрепа на майка си, която освен всичко е решила дори да направи една много добра фотосесия.

Точно така, освен фактът, че това дете един ден ще порасне и ще стане обект на подигравки, вече е и медийна сензация. След още 20 години ще бъде "М-да, аз бях този, който се облича в рокли и го снимаха по новините.".

Дори и Роби Уилямс слагаше пола на концертите, но там всичко беше шоу. Малкият Сиян живее в Канада с майка си и двамата се опитват да покажат на околните, че няма нищо страшно в избора и всеки човек трябва да бъде такъв, какъвто винаги е бил.

Наистина бихме подкрепили един малчуган, ако той наистина сам избира какво да носи и не получава наклон от родителите си, но понякога сме ставали свидетели на възпитание от 3 жени вкъщи.

Каква щеше да е вашата реакция, ако детето Ви споделяше идеите на Сиян?

Източник: Men.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари