Дете се удави в Дунава

0

Продължава издирването на жената, която се удави на 6 август в местността „руски плаж“ в Козлодуй.

Гранични патрули от Румъния намериха две тела в района срещу село Остров, като първоначално се смяташе, че едното тяло е възможно, да е на жената, загинала в инцидента – А. Илиева. След извършени експертизи от румънските власти на намерените две тела в румънския участък на река Дунав, става ясно, че удавилите се са 8-годишно дете и мъж на средна възраст, а тялото на удавилата се жена в Козлодуй продължава да се издирва от българските гранични патрули. Семейството на жената е уведомено, а братът на удавилата се - Даниел Илиев, моли всички власти и институции да продължат издирването на сестра му. Граничните полицаи са поискали информация за отличителни белези на жената, по които да е възможно идентифициране, разказаха близките, предаде kozloduy-bg.info.

Близките на удавената четвърти ден са с надежда, че тялото ще бъде намерено. Даниел Илиев моли за съдействие: „Моля за съдействие, както гражданите, така и всички институции в България да ни помогнат. Дори и доброволци, ако има, пак ще са ни в помощ. Молим за съдействие по всякакъв начин, с каквото могат, за да намерим тялото на удавената ми сестра. Също така моля водолази да извършат издирване точно на мястото, където се е удавила..... Сестра ми е била облечена с червена тениска. Тя е с черни дълги коси, около 1.60 висока. Най-вече умолявам институциите да ни съдействат за водолази. Имам съмнения, че тялото, ако е изплувало, може да се е оплело или закачило някъде в страни на брега.“

Мъжът на удавилата се жена, който ще се грижи за две малки деца, също моли за съдействие, за да може да отдаде последна почит на съпругата си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари