Дете изтръгна дърво, майка му - доволна от "подвига" на рожбата си

0
Дете изтръгна дърво, майка му - доволна от "подвига" на рожбата си

Дете се бори минути, докато не изтръгна дръвче от градинка в центъра на Поморие. Вместо да му направи забележка, майка му, застанала на метри от него, го гледала безмълвно. Не само, че не реагирала, но и се радвала, че детето й играе на воля. След като се борило дълго с растението, малкият юнак го повлякъл гордо по плочките за ужас на минувачите, пише "Флагман".

Пребори се, успя и тръгна да се хвали, включително и на майка си, от нейна страна, нямаше реакция”, коментира поморийка, която е изпратила снимки и до Община Поморие. Съграждани коментират, че ужасното в случая е липсата на всякакъв родителски контрол.

Природата трябва да бъде пазена, а не погазена”, ядосват се хората.

Преди дни по подобен агресивен начин група хлапета нападна и направи на пух и прах празничната къщичка в градинката пред хотел „България” в Бургас, докато бабите им ги гледаха щастливо. Дори скръцнаха гневно със зъби на изумени родители, че обиждат внуците им. Случката предизвика редица коментари, че ако децата бъдат възпитавани по този начин, ще се превърнат в поредните „батки” без никакви ценности.

Източник: flagman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари