Десислава ще става баба

0
Певицата се похвали, че синът ѝ е сбъднал най-голямата ѝ мечта
Певицата се похвали, че синът ѝ е сбъднал най-голямата ѝ мечта Снимка: Facebook / DesiSlava

Певицата се похвали, че синът ѝ е сбъднал най-голямата ѝ мечта

Множеството молитви, които фолк певицата Десислава отправила с молба синът ѝ да има дъщеря, са били чути. В интервю за радио "Веселина" блондинката призна, че ще стане баба на момиченце, което се очаква да се появи в края на месец март. Деси сподели, че внучката ѝ се очертава да е зодия Овен и ще е първият "рогат" член на семейството ѝ.

"Досега не сме имали представители на тази зодия в семейството, ще видим как е с тези рога. Момиченце ще е. Когато разбрах, че второто ми дете ще е от мъжки пол, признавам си, че бях малко разочарована, защото всяка една майка, която вече си има син, иска да има и дъщеря. Тогава си казах: "Боже, поне внучка ми дай, след като имам двама сина!", сподели Десислава в интервюто, цитирано Dir.bg.

И макар че най-голямата ѝ мечта да се е сбъднала, тя е категорична, че за всички най-важно е било бебето да се роди живо и здраво, а полът никога не е бил от толкова голямо значение.

Новината, че Десислава ще става баба, беше обявена в началото на ноември миналата година. Тогава синът ѝ Майки публикува в социалните мрежи фотосесия с половинката си Анджела, която вече беше в напреднал етап от бременност.

Самата певица стана майка за втори път само преди шест години, което означава, че чичото и племенничката му няма да имат особено голяма разлика във възрастта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    Sdfghhj
    Няма ли по-важна новина,че ни занимавате с глупости!!!Еди коя си щяла да става баба,на еди какво си????? Ужасссс!!!!!!
  • 3
    2
    до 1
    И ние така те възприемаме. Сега кажи нещо смислено по статията.:)
  • 3
    1
    daskal
    Задник с устни. Или обратното.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари