Десислава Иванчева е знаела, че я "готвят"

0
Майката на отстранената кметица разказа за перипетиите пред тяхното семейство и мъката, която изживява
Майката на отстранената кметица разказа за перипетиите пред тяхното семейство и мъката, която изживява Видео: Евроком

„Честно казано“ с майката на отстранената кметица на "Младост"

„Дъщеря ми беше една жизнена жена, а сега е направо смачкана. Аз я виждам 2-3 пъти в седмицата. Тя от ден на ден помръква, сломена е“, това каза в предаването на Люба Кулезич „Честно казано“ майката на Десислава Иванчева – Любка Иванчева.

В ексклузивно интервю за телевизия Евроком жената разказа за перипетиите пред тяхното семейство и мъката, която изживява.

„Откакто тя е в затвора отслабнах с 10 килограма. Непрекъснато ми се върти в главата какво стана, как я натопиха, от къде дойда тази злоба“, посочи посърналата жена.

Тя е притеснена от това, че хората ще повярват, че дъщеря й е виновна. „Като виждам как непрекъснато облъчват хората, че тя ги е взела тези пари, на тях им се внушава и тези, които не я познават мислят, че наистина е така“, поясни Любка Иванчева.

Тя е убедена, че Десислава не е взела подкупа, защото знае как е възпитавала дъщеря си и в каква среда е израснала тя. „Аз така съм възпитала и двете си деца, че не трябва да лъжат, да крадат и да злорадстват за хората“, каза майката на временно отстранената от длъжност кметица.

На въпрос как е разбрала за ареста, майката отговори: „Аз бях при джипито си да си взема рецепта за лекарствата и като се прибрах комшийката ми каза какво става с Десислава. Не мога да допусна и до ден днешен, че тя е способна на такова нещо“.

По думите на майката, Десислава Иванчева е знаела, че ги подслушват, че нещо може да им се случи – тя е споделяла опасенията си със своята майка. „Казвала съм й: Деси, ти нямаш опит, нямаш и хора, които да ти помогнат, но тя ми казва: „Мамо, хората са ми гласували доверие, аз не мога да ги изоставя“.

Източник: Евроком
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари