Десислава Атанасова: От отзованите "дипломати" само 20 са такива, другите са чистачи и готвачи

2
Петков опитва да се скрие зад служители на МВнР и доклади
Петков опитва да се скрие зад служители на МВнР и доклади

Петков опитва да се скрие зад служители на МВнР и доклади

"Това беше демонстрация на един умален модел как е работила държавата през последните месеци. От 37 души, които ДАНС е сигнализирала министър-председателя да бъдат отзовани, само 20 са дипломати, а другите са готвачи, чистачи и фризьори". Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова пред журналисти в парламента.

"Кирил Петков се опитва да се скрие зад служители на Външното министерство и зад някакви доклади. В никакъв случай на пленарната зала не стана ясно как се вземат решенията", коментира още Атанасова след изслушването на премиера в оставка за изгонването на руските дипломати.

„Не стана ясно как се взимат решенията. Останахме с убеждението, че те се вземат в нарушение на закона. Това беше демонстрация на един умален модел как е функционирала държавата през последните шест месеца”, посочи още тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    3
    Деян Иванов
    Г-жо Спермоядова всеки един дипломат може да бъде таен агент, шофьор, цветар, чистач или както ги наричате. Вие на прости ли ни правите?
  • 11
    2
    Това че
    Официално трябва да са готвачи и чистачки незначи, че реално са упражнявали тези професии.
  • 9
    1
    ДулЦинея дел ДулОвффска
    А ти коя си? Твоите обувки и чанти съответстват ли по цени на това, което имаш в главата? Готвача готви, фризьора подстригва, а ти, ти какво правиш? Сплетничиш, давиш се в собствената си жлъч и злоба и показваш истинското си лице.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари