Бойко Борисов: Не мога да разбера как този кодгейт кореспондира с мен

0
Призовавам партиите да не оказват натиск към ДАНС или ЦИК, заяви лидерът на ГЕРБ
Призовавам партиите да не оказват натиск към ДАНС или ЦИК, заяви лидерът на ГЕРБ Видео: NOVA

Призовавам партиите да не оказват натиск към ДАНС или ЦИК, заяви лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ заяви, че ще се съгласят с решението на Комисията за машинния вот

Това е кодгейт. Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира доклада на ДАНС, според който заместник-министърът на електронното управление Михаил Стойнов е свалил кодовете на машините за гласуване и ги е записал с телефона си и след това на флашки.

Не мога да разбера този кодгейт как кореспондира с мен, с ГЕРБ и с ДПС. За всяка тяхна грешка се оправдават с ГЕРБ, не мога да разбера мотивите им”, каза Борисов, цитиран от NOVA.

Той уточни, че ще се съобразят с решението на ЦИК по темата. „Призовавам партиите да не оказват натиск към ДАНС или ЦИК, а да ги оставят да си свършат работата", каза Борисов. Той призова хората да гласуват, тъй като това е единственият начин да възтържествува правдата.

Председателят на ПГ на ГЕРБ в НС Десислава Атанасова, уточни, че по време на втория председателски съвет, в който са били изслушвани Мария Габриел и Александър Йоловски, министърът на електронното управление е разказал, че Кирил Петков и Божидар Божанов са му оказвали натиск, свързан с обществени поръчки за 600 млн. лева. „Част от участниците в тази среща вече са сезирали Прокуратурата и службите”, каза Атанасова. Тя добави, че това е нечуван скандал. „Министър излъчен от квотата на мандатоносителя казва, че мандатоносителят му оказва натиск. Не знам дали отново това ще бъде интерпретирано, че ГЕРБ има нещо общо. Институциите трябва да покажат, че работят”, каза тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    По стълбицата
    От Мумията до Буда. Е тази ковра знае на кого, кога да го издуха. Някой даже ги просмуква до капка. Явно е покачила нивото на швирките, и е зпочнала да си мие катерицата
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари