Десислава Атанасова обърка думи на Лукашенко, че са казани от Борисов

1
Депутатката от Дулово предположила, че водещата ще я провокира и затова се е объркала
Депутатката от Дулово предположила, че водещата ще я провокира и затова се е объркала

За диктатура не може да се говори, ако имаше диктатура нямаше да излъчвате всеки ден репортажи от протеста, заяви пред bTV Десислава Атанасова от ГЕРБ, след като обърка думи, казани от президента на Беларус Александър Лукашенко, че са на българския премиер Бойко Борисов

"Не се опитваме да играем каквато и да е игра. Оставка в този момент – без бюджет, без обезщетени плащания в здравната, в образователната системи, в тази пандемия – кой ще носи отговорност", попита Атанасова.

За грешката си тя обясни, че е предположила, че водещата ще я провокира с въпрос за думи на Бойко Борисов и затова се е объркала. "Не виждам никакъв паралел нито между двете личности, нито между двете държави", каза още тя.

Десислава Атанасова, която е председател на Временната парламентарна комисия, която бе създадена, за да обсъжда предложението на управляващите за нова конституция на страната, заяви, че нито тя, нито членовете на комисията получават допълнително възнаграждение.

"Досега комисията има проведено едно заседание, което продължи буквално минути. В настоящата обстановка е недопустимо да се проведат дискусии и обсъждания", заяви още Атанасова.

Тя съобщи, че следващата седмица ще има онлайн среща с представители на Венецианската комисия, последвала онлайн конференция за нуждата от свикване на Велико Народно събрание. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари