Десислава Атанасова: Кирил Петков ми изглежда като поставен под запрещение

4
Десислава Атанасова от ГЕРБ публикува откъс от интервю с Пламен Данаилов от ИТН на стената си във Фейсбук с любопитен коментар
Десислава Атанасова от ГЕРБ публикува откъс от интервю с Пламен Данаилов от ИТН на стената си във Фейсбук с любопитен коментар Снимка: Facebook

Десислава Атанасова от ГЕРБ публикува откъс от интервю с Пламен Данаилов от ИТН на стената си във Фейсбук с любопитен коментар

"Не винаги пълнолетните лица са дееспособни и не винаги същите могат да ръководят постъпките си зряло и пълноценно. Ограничаването или отнемането на дееспособност на дадено лице може да се постанови чрез поставянето им под запрещение.

Кирил Петков ми изглежда като поставен под запрещение едновременно от най-малко четири лица - Петко/баща/,

Асен/солидарно отговорен/, Лена /?/, Весела/личен външен министър/.

Информация за малките им тайни* при полетите им на държавна издръжка, получих още на 07.07.2022г. от Николай Събев - министър на транспорта в отговор на писмен въпрос от парламентарен контрол.

Странно защо в онзи момент никой не се поинтересува от това, освен една печатна и една електронна медия?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    Анализатор
    Никой не пита тази от Дулово,какво е направила за Русе.Със стаж за пенсия в нс,очилатата г-жа е сигурна като смърта,че тя ще представлява русенци в нс, докато сме парламентарна република.Хванала за ръчичка малък Гошко,дуловската леля ще го повлече по посока София, там където съединението прави още по силна шуробаджанащината.А ние ли? Ние тук ще лапаме мухите!
  • 0
    4
    Николай Стоименов
    Чесно казано не си по различно от него ,за примата от Банкя няма да говорим
  • 4
    3
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Деса гълта семето и като се оригне офунтява окол нея на руска сперма!
  • 7
    2
    Мунчо
    Десо, Десо, простакесо!
  • 5
    1
    Giorgio Armani
    Ей тоя вашия Кирчо е голям сладур, голям майтапчия, по забавни смешки не бях слушал никога през живота си. Разправя ги, та чак си вярва, даже му подарих една риза от най-новата ми колекция - от зад са копчетата, ръкавите дълги за да могат да се вържат, цветът неоново еко-зелен с жълто - "зелени гущери", зелени листа и жълти павета.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари