Десислава Атанасова: Една година, за която изчегъртаните отново са първи

1
Дуловското острие на ГЕРБ злорадства
Дуловското острие на ГЕРБ злорадства Снимка: архив

Дуловското острие на ГЕРБ злорадства

След поредната социология, която отчете още набрана скорост напред пред "Продължаваме промяната", герберите злорадо отбелязаха, че всъщност изчегъртаните са първи.

Според проучването на Център за анализи и маркетинг, доверието към ГЕРБ в момента е 23,3%, докато ПП са втори с 21,4 на сто. БСП и ДПС се изравняват – 11, 8% за първите и 11,6 на сто за Движението. Шеста е новата партия на Стефан Янев „Български възход”, с 6,8 %, която се нарежда след „Възраждане”.

По повод цифрите, шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова отбеляза в емоционален, но саркастичен пост какво се е случила за годината, в която управлява „Продължаваме промяната”.

Ето какво написа дуловското острие на ГЕРБ в типичния си стил:

Честито, Народе!

Една година управляват партиите на промяната, протеста и почтеността.

Една година живеем в по-богата и просперираща държава.

Една година хората са с рязко увеличена покупателна способност;

Една година без корупция;

Една година в която 8 млрд. лева от спрени кражби са насочени за увеличаване на доходите, социални политики, по-добри публични услуги, инфраструктура и намаляване на държавния дълг;

Една година през която откриваме магистрала Хемус, довършваме четвъртия мост над Дунав и петия тунел под Стара планина.

Една година в която бензина и дизела са с намаляващи ежедневно цени, а МГЕРБ са заличени.

Една година в която олиото се лее по улиците, а зърното и хляба са осигурени.

Една година в която язовирите са пълни, а водата вече е 4 стотинки, а не 4 лева.

Една година в която ББР е стабилна и капиталът и е тройно увеличен.

Една година в която държавата е осветена денонощно, спрели сме износа на ток, цената му е без значение, а светлина и топлина има за всички.

Една година в която доходите растат, а пенсионерите си вземат пенсиите на адрес, лично доставени с усмивка от вицепремиер Константинова.

Една година в която самолетните линии София - Скопие и Русе - София работят на пълен капацитет.

Една година в която заводът за електромобили се конкурира по продажби с Тесла;

Една година в която в държавното управление няма приятелско-роднински-любовни кръгове, а деполитизацията тържествува във всички сфери на обществения ни живот.

Една година в която за единият премиер, а по късно министър, войната е "операция", а за министърът, по-късно премиер "не дрънчи на война".

Една година в която България е световен фактор във външната политика, назначен е и втори външен министър, защото реформираната държавна администрация и политическите кабинети не смогват на международните покани и срещи с президенти, премиери и външни министри.

Една година в която имаме премиер, който ефективно и адекватно се справя с всички кризи, защитава националните интереси, провежда фундаментални и решителни реформи във всички сфери;

Една година почтенност, публичност, прозрачност, а МЕТ, Gemcorp, Еконт са техните символи.

Една година за която изчегъртаните отново са първи!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Ivo
    Боклуци,как не ви арестуваха,и всички в затвора! Престъпници!
  • 4
    3
    Тази...
    Тази проста дуловска п..../ПДП/ не е наясно, че с тези проценти не може да направят правителство, защото няма с кого. Но миризмата остава, мийте я тази п.... Десо, много мирише - така казват шофьорите от НСО.
  • 7
    2
    МДП
    Миризливата Дуловска П(епер)уТка да не си мисли, че ще излъже някой с фалшиви "социологически" лъжи! НИКОГА ПОВЕЧЕ ОПГ ГРОБ ВЪВ ВЛАСТТА!!!
  • 7
    1
    БО КО
    След дванадесетгодишното ви крадене, няма как за една година да заживеем в по-богата и просперираща държава (освен ако не върнете всичко откраднато). И продължават да наглеят, моля ви се. Но им се пише на сметката.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари