ЦИК обяви Драгомир Драганов за депутат

0
Утре той ще може да положи клетва като народен представител
Утре той ще може да положи клетва като народен представител Снимка: Снимка: Facebook

Утре той ще може да положи клетва като народен представител

ЦИК обяви за народен представител Драгомир Дамянов Драганов от листата на коалиция ГЕРБ-СДС в Деветнадесети изборен район – Русенски.

Драганов влиза на мястото на Десислава Атанасова, след като тя беше избрана за член на Конституционния съд. Атанасова бе представител на партия ГЕРБ, председател на парламентарната група на ГЕРБ-СДС и депутат от Русе. Сега на нейното място влиза представител на СДС в коалицията. Драгомир Драганов беше депутат и в предишния парламент.

Драганов печели място в Народното събрание, след като от пети в листата стана трети благодарение на преференциален вот от 7.93%, гласували лично за него на парламентарния вот на 2 април 2023 година.

Утре той ще може да положи клетва като народен представител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    до ГРАЖДАНИТЕ от село ДВЕ...
    А БЕ ДУШИЧКИ БЕДНИ И ВРЕДНИ, ТО НА ВАС И МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ ДА ВИ ИЗБЕРАТ ПАК ЩЕ ЗЛОБЕЙТЕ. АНДРЕШКОВЦИ ОТ 19 ВЕК СТЕ. КОЙ ОТ ВАС Е БЕЗГРЕШЕН , ПО ДОБРЕ НЯКОЙ РЕЗАК ДА БЕШЕ ВЛЕЗНАЛ ВМЕСТО ДРАГАНОВ , ТАКА ЛИ.
  • 8
    4
    СТЪЛБОВЕТЕ НЕ ХАРЕСАХА ТОВА
    Да се готвят стълбовете по жп прелезите около София, а пукницата в барчето трябва да се утрои!! На мястото на една дуловска свиркаджийска влиза един двемогилски пияндурник- пълен леш,,,
  • 6
    3
    Хм,
    Ама защо на мястото на Деса Дуловската в парламента влиза тоя? Не беше ли редно да е Върбан? Или циганората на Киро-лоената топка?
  • 9
    2
    Иван
    Изрод.пълен боклук да пукне дано
  • 21
    1
    Няма да е задълго, ама....
    Пак удари кьоравото: пиячката в барчето на парламента е евтина и на корем!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари