Десетки паднали дървета в Русе

0
Пораженията от снощната буря в града не били големи
Пораженията от снощната буря в града не били големи Видео: КИС 13

Снощната буря не нанесе големи поражения на територията на община Русе.

Силният вятър изпочупи само клони, храсти и дървета. Дежурните екипи на Регионалната служба за пожарна и аварийна безопасност са реагирали незабавно по премахването на падналите дървета, а екипите на фирмите, ангажирани с почистването са премахнали клоните, затрудняващи преминаването.

Имало е изпочупени дървета на улиците "Плиска" и "Доростол". Те са били своевременно отстранени от пътното платно и нарязани, за да не пречат на движението.

По-късно днес в резултат на поройния дъжд и бурния вятър дърво се стоварило върху булевард "Цар Освободител", след кръстовището, в посока Халите. Дървото е било буквално изкоренено от поривите на вятъра в двор на къща, съборило е оградата на имота и паднало върху пътното платно като блокирало движението.

Екипи на пожарна безопасност и защита на населението бяха на мястото, за да отстранят дървото и да го нарежат за да не пречи на движението по натоварения булевард. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук