Десетки обаждания за предполагаемият убиец на Георги, заснет от камера!

0
В четвъртък МВР пусна няколкосекунден клип на момче, което е в района на убийството и бяга!
В четвъртък МВР пусна няколкосекунден клип на момче, което е в района на убийството и бяга!

Повечето сигнали за младежа, който е бил заснет да тича в Борисовата градина малко след убийството на 16-годишния Георги Игнатов, идвали от ученици, научи “24 часа”.

В четвъртък МВР пусна няколкосекунден клип на късо подстригано момче с раница, сини джинси и сини маратонки, което е в района по времето на убийството. Полицията го издирва за разпит като свидетел.

Младежът е сниман от 2 камери. Първата гледа към паркинга на БНР, намиращ се срещу пътеката, излизаща на пейката, на която беше открит мъртъв Георги. Покрай нея момчето минава на бегом. Следващата камера, която го е заснела, е на бул. “Драган Цанков”. Младежът тича в посока на старата телевизионна кула, но оттам следите му се губят.

След като от полицията помолиха гражданите за съдействие, в МВР звъннали десетки хора, като повечето били ученици. Някои обаждания се проверяват, други са отпаднали, тъй като не звучали достоверно. Самият младеж все още не се е обадил в полицията. От МВР не коментираха бройката на сигналите.

Георги Игнатов беше убит в Борисовата градина на 2 юни малко преди да завият сирените за Ботев в 12 ч. Трупът му бе открит от приятелката му Лора на пейка, където легнал, след като бил намушкан смъртоносно с нож в белите дробове. 

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари