Дерби - крос

0

В събота – 19 ноември 2016 г. от 11 часа, Клуб по конен спорт „Кентавър - Русе“ организира последния турнир за сезон 2016 г.  

Турнирът се организира с помощта и подкрепата на Общинска фондация „Русе – Град на свободният дух“,  като финална част на Проекта „КОНЕТЕ – един по-добър начин на живот“ по програма Русе – Европейски град на спорта 2016“.

Младите ездачи на „Кентавър - Русе“ и „Русе хорс“ ще представят едно шоу, съчетание на състезателна обстановка и демонстрации на умения в езда. Потвърдили участие в турнира са Държавни Шампиони от всички класове в дисциплината Всестранна езда и участници в Европейския шампионат по всестранна езда от водещия клуб Калоян 92 - Арбанаси.

Освен елитни турнирни умения, организаторите ще представят и някои адреналинови атракции. Гостите на турнира ще имат възможност да оседлаят кон и да се качат на него, ще се насладят на майсторските умения на децата, постигнали нивото си с много труд и тренировки. Ще видят семействата, които прекарват времето си заедно с конете и начина, по който те ги сближават. Разбира се, ще има и забавления, игри с публиката и награди, които очакват своите победители.

Организаторите обещават хубаво време, усмивки и добро настроение.  Целите на проекта са: да се популяризира Русе като дестинация за елитен конен спорт за всички възрастови групи, да се популяризира конния спорт и общуването с конете, да се представят иновативни и малко познати за гражданите на Русе начини за практикуване на активен и здравословен живот, да се повиши нивото на практикуващите конен спорт чрез майсторски класове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари