Депутат от Русе: ГМО отрови от Украйна заливат българския пазар

5
Златан Златанов: Геноцидната политика на кабинета Сорос Денков унищожава едни от малкото работещи сектори в едва крета щата ни икономика
Златан Златанов: Геноцидната политика на кабинета Сорос Денков унищожава едни от малкото работещи сектори в едва крета щата ни икономика Снимка: Facebook

Златан Златанов: Геноцидната политика на кабинета Сорос Денков унищожава едни от малкото работещи сектори в едва крета щата ни икономика

Земеделски производители и пчелари от Русе и региона протестират срещу правителството на Николай Денков. Те изразяват недоволството си от решението на кабинета да отвори българския пазар за внос на храни и фуражи от Украйна.

Протестиращите блокираха ГКПП Дунав мост, като призоваха правителството да оттегли решението си и да защити българските земеделски производители.

"Не искаме ГМО отрови в нашите полета и храни", заяви Златан Златанов, депутат от Русе от партия "Възраждане". "Това е геноцидна политика, която ще доведе до унищожение на едни от малкото работещи сектори в България."

Земеделските производители предупредиха, че отварянето на българския пазар вноса на храни от Украйна ще доведе до загуба на работни места и намаляване на производството на качествени храни.

Протестът в Русе е част от по-широк протест на земеделски производители от цялата страна. Те планират да протестират пред Министерския съвет в София.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 19
    33
    Върбан
    Този Златан не е ли внук на Златан Шерифа,боса на циганското мешаре?
  • 36
    32
    Крум Страшни
    Възраждане са сбирщина от лъжци за бързо обогатяване.
  • 10
    31
    Пра
    Дай ги насам тея твоите приятели зърнари. Чувам че чакали на полусъединител край Горни Богоров. Ще ми ги посочиш ли кои точно са, да отида да ги нанижа на моя огромен розов рунтав пилон и да им дам пълна газ. Ще ги връткам като кючекчиня българския флаг!
  • 16
    30
    Хетеросексуален
    Абе и аз имам приятели зърнари и по принцип нямам нищо против тях, ама да не ми парадират че нема ми издържат нервите и ще строша краката на някой от тия извратеняци.
  • 18
    29
    Пффф
    Как пък не протестират срещу вноса на евтини торове и препарати от Украйна или те мистериозно не са токсични, радиоактивни и прочее тъпизми.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари