Депутат от ГЕРБ призова някой да "ошамари" семейство Радеви

0
Антон Тодоров призова за физическа саморазправа със семейството на президента Румен Радев
Антон Тодоров призова за физическа саморазправа със семейството на президента Румен Радев

Изявите на депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров започнаха да преминават границите на търпимостта.

Депутатът, който стана известен със скандала с уволняването на журналисти в сутрешния блок на NOVA, призова за физическа саморазправа със семейството на президента Румен Радев.

Публикуваме коментара на Антон Тодоров без редакторска намеса:

"Оказва се, че нахалного семейство Радеви имат пословична зависимост към скъпарската марка "Мерцедес". Видната столична бръмчалка Деса "Мерцедеса" само дебне да й попадне Мерцедес на НСО в ръчичките и веднага започва с изпълненията по софийските булеварди. Сега пък д.ътия Радев гази хора като мухи - пак с Мерцедес. Другата бръмчалка пък, на пРезидента щерка му, си развява ... по скъпарски яхти в Гърция! Чудя се кога някой ще ги ошамари най-накрая за безочието, цинизма и арогантността им. Деса с "Оня прякор" развява парцалки за десетки хиляди левове, колкото годишните пенсии на една дузина пенсионери. Радев харчи стотици хиляди за безсмислени воаяжи, докато синът му вероятно се готви да си купи замък."

От президентството първо отказаха коментар за инцидента, при който Георги Радев удря триколка с инвалид в Харманли на 17 август. После коментираха, че не е оказван натиск. Освен полицаи и линейка на мястото е бил и лидерът на БСП в Харманли и бивш кмет на града Михаил Лисков.

Мерцедес, управляван от бащата на президента Румен Радев - Георги Радев, е ударил инвалид на кръгово кръстовище на 17 август, съобщи сайтът breaking.bg. Според медиата инцидентът с бащата на държавния глава е бил запазен в дискретност, а на мястото на произшествието, освен полицията, е бил и Михаил Лисков, бивш кмет на Харманли до 2015 г., сега общински лидер на БСП и общински съветник.

Пред "24 часа" източници от МВР потвърдиха неофициално информацията, разпространена от агенция  breaking.bg.

Инцидентът на 17 август е по вина на бащата на президента, който без предимство удря триколката с инвалида. Според записа Георги Радев не излиза от колата, потвърди източник от МВР. На мястото на катастрофата идват полицаи и неидентифицирани двама цивилни мъже. Всички говорят по телефони без да запишат данни за катастрофата, каквато е обичайната практика на пътна полиция. 

Идва линейката, слагат на носилка пострадалия инвалид и го откарват към най-близката болница. Георги Радев очевидно е поканен да излезе от мерцедеса, след което има кратък разговор между него и полицията. Те по-късно му помагат да си тръгне с колата, причинила катастрофата. 

От президентството първо отказаха коментар. "Това са спекулации, не е оказван и натиск върху органите на реда от страна на президентската институция", коментира по-късно Кирил Атанасов, изпълняващ длъжността секретар за връзки с медиите на държавния глава. Това бяха пестеливите думи, казани от президентството без да се отрича инцидентът.

Малко след излизането на този текст в 24 часа онлайн, видеото от инцидента изчезна от ютюб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари