Денят, в който жените започнаха да пишкат... прави!

2

Ето как най-сетне жените станаха мъже.

Еманципацията все пак победи, макар и в изобретение за възрастни, наподобяващо фуния, което помага на жените да уринират прави?!? Изобретението може и да е абсурдно, но все повече фирми почват да го произвеждат, пише BIG5

Компаниите предлагат няколко разновидности на фуниите:

Хартиени, които са направени от разградим екологичен материал. Предназначени са за еднократна употреба. Силиконовите са меки, еластични и удобни за употреба. Те са за многократна употреба. Тях обаче трябва да се внимава, тъй като могат да се деформират. Другото неудобство е, че трябва да се мият след всяко ползване и ако сте сред природата и нямате достъп до вода, това ще се окаже проблем. Съществува и специална фуния за уриниране с медицински цели. Към фунията е прикачено малко резервоарче, в което попада урината, необходима за съответните медицински изследвания.

Изобретението предизвика доста коментари в мрежата. Някои от жените му се радват, други го отричат. „Тоалетните в България са ужасни и тази фуния ще ми свърши перфектна работа, за да не се докосвам до гнусната седалка. Иначе сигурно е малко странно да пишкаш права,“ коментира потребителка на социалната мрежа. „Ама трябва да върви в комплект с табуретка, защото за мивката не трябва само чурка,“ смее се друг потребител.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари