Денят е наситен с отрицателно влияние

1
Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мисловните способности на много хора
Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мисловните способности на много хора

Луната е в знак Водолей до 08:33ч, след това преминава в знак Риби.

Когато нощната владетелка се намира в знак Риби, всичко се покрива с мъглата на вълшебството. Засилва се мечтателността, привлича ни тайнственото и мистичното. Започва да отслабва способността за умствена концентрация, мисълта витае в облаците, а въображението от време на време се опитва да примами нашето съзнание в света на илюзиите, така че всякакви въпроси, изискващи конкретика, трудно ще намират своето въплъщение в действителността. Хората стават по-любящи, нежни и грижовни, като понякога показват истинска сантименталност. Подходящо е да се прекара времето в активна почивка или да се посвети на изкуството.

Трябва да се знае, че сега алкохолът, цигарите, лекарствата и наркотиците влияят по-силно от друг път. Уязвими са ходилата на краката.

В 14:57ч настъпва пълнолуние в знак Риби - пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури - допълнителен стимул към престъпни замисли. Особено чувствителни са жените към влиянието на пълната Луна. В този период не вземайте сериозни решения.

Венера влиза в конфликт с Плутон. Напрегнати и драматични ситуации в личния живот, криза в отношенията могат да засегнат най-много Везни, Козирог, Рак и Овен, родени в края на втората десетдневка. Финансовото положение може да бъде затруднено, по-добре е да се въздържат от рискови финансови транзакции и големи покупки.

Доминиращ е 15-ти лунен ден, който започва от 19:55ч на 25 август и продължава до 20:26ч на 26 август. Символът на този ден е змия-изкусител.

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. На този ден може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес ние получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да се контролира. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Това е неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблици на емоциите. Не казвайте нищо без специална нужда и особено избягвайте да влизате в дълги спорове и празни разговори. Това ще ви помогне да си спестите огромно количество нервна енергия. Отрицателното влияние на този лунен ден се утежнява от факта, че съвпада с пълната луна. Излишната енергия на пълнолунието почти напълно изключва мислещите способности на много хора, здравия разум и чувството за мярка. С повишена нервност, е полезно да се пият успокояващи билкови отвари.

Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили. Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията.

Всички любовни и романтични срещи е по-добре да се отложат за друг ден. Това е един сложен ден и място за романтика няма.

Секс – Възниква силно желание за плътски удоволствия, но той носи само краткотрайно блаженство, за което може би ще се срамувате после да си спомняте.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си.

16-ти лунен ден започва от 20:26ч на 26 август и продължава до 20т:55ч на 27 август.

Днес е 9 слънчев ден, посветен на свещения огън. Денят е добър за молитви. Смята се, че за огнената молитва в този ден в дома непрекъснато трябва да гори огън. За тези, които работят с този огън: трябва да запалите три свещи особено вечер, след залез слънце (в къщата трябва да изгорят три свещи). Добре е да се гори тамян.

Хубаво е да имате сили и енергия, не е добре да изпитвате слабост. Трябва да сте бодри, да не стоите на едно място, да не се излежавате, да не спите много, да не мързелувате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари