Деница Сачева: В понеделник ще върнем на президента изпълнен мандат

0
По думите ѝ разговорите по отношение на структурата и състава на Министерски съвет са започнали
По думите ѝ разговорите по отношение на структурата и състава на Министерски съвет са започнали Снимка: bTV / стоп - кадър

По думите ѝ разговорите по отношение на структурата и състава на Министерски съвет са започнали

В понеделник ще върнем на президента изпълнен мандат с правителство, което ще бъде обявено от Мария Габриел. Това редовно правителство ще бъде с ясен европейски и експертен профил“, каза Деница Сачева от ГЕРБ в предаването Лице в лице“ по bTV.

По думите ѝ хоризонтът на кабинета ще бъде една година и ще приемат предложения за експерти от другите партии.

„Разговорите по отношение на структурата и състава на Министерски съвет се водят от г-жа Габриел и са започнали. Те не са тайни. Крайната цел е ясна – в понеделник да има папка със съответната структура и с хората, които могат да изпълнят приоритети, които ясно заявихме“, допълни Сачева.

Деница Сачева каза, че не са водени разговори самата тя да бъде министър в проектокабинета на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари