Ден за борба със страховете ни

0
Важното е да не ги сподавяме, иначе ще преминат в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието
Важното е да не ги сподавяме, иначе ще преминат в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието

Луната e в знак Близнаци до 01:28 ч на 29 октомври.

Това е един от знаците, в които особено активни и чувствителни се оказват нервната и дихателната система, пише Novini. Нека се има предвид, че трябва да се избягват неприятните преживявания. Изключете скандалите от дневния си ред.

Възможно е да се стигне до емоционални сривове и разстройство на речта. Хората стават по общителни и разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Любознателността и любопитството стават по-активни. Добре е през този период да проведете “разузнаване на чужда територия”.

Полезни са разходките пеша или с кола, както и кратките пътувания. Необходимо е да има чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Уязвими са още плещите, раменният пояс и ръцете.

Луната през целия ден ще се движи на празен ход (от 06:39 ч до 01:28 ч на 29.10.) В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и най-вече за почивка.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 20 лунен ден, който започва в 20:37 ч на 27 октомври и продължава до 20:25 ч на 28 октомври.

Символ на деня е орела, който символизира „високия полет”, предназначен за активни, решителни и пробивни действия. Енергийно много силен ден, изпълнен с позитивна енергия и добри вибрации. Ден на космическата любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно и творческо преображение, за алхимия на духа.

Основното предназначение на деня е духовното търсене, преодоляване на страховете и препятствията. Страхът е главният и сериозен противник за всичко и за да стигнете до успеха, трябва непременно да го преодолеете. Важното е да не го сподавяте, иначе ще премине в по-дълбоките слоеве на подсъзнанието. Ден за размисъл, в който можете да вземете важни решения.

Повишава се жизненият тонус и се подобрява общият потенциал на организма. Уязвим е стомаха, затова е полезно гладуването. Водата притежава в този момент целeбни свойства. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

По-спокоен и подходящ период за по-добро прекарване на времето. По възможност се откажете от битова работа. Добър период за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят с лекота сега. Избягвайте уединението и прекарайте време с приятели, но не започвайте разговори за пари, работа, семейни неуредици.

Подходящо време за любовни срещи в тиха и спокойна обстановка. Сега по-добре ще разберете вашия партньор и ще може да намерите общ компромис. Хубаво е в този лунен ден да се състои първа среща. Голяма е вероятността да премине в по-сериозни отношения. Ако създадете нови отношения, то те ще са дълготрайни и крепки. Секса трябва да бъде спокоен и бавен. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг.

Подстригването в този лунен ден стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Следва 21 лунен ден (започва от 20:25 ч на 28 октомври и продължава до 21:21ч на 29 октомври)

Днес е 12 слънчев ден – В този ден ни се дава толкова, колкото сме заслужили. Може да се отпуснете и да се оставите на потока на събитията. Благоприятно е за изглаждане на спорове, за оправяне на конфликти, за примирие. Проявете искреност, доброта, миролюбие, милосърдие. Освободете себе си от емоциите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари