Ден на заблуждения и грешки

0
Днес сме най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения
Днес сме най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения

Луната e в знак Близнаци до 01:28ч на 29 октомври.

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо, любознателността и любопитството стават по-активни. Емоциите са повърхностни, въпреки че предизвикват бурни реакции. Енергията се разпилява безгрижно любопитство, безполезни усилия, в „нищонеправене”, за свободно развлечение. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения.

Посещението на роднини или близки приятели ще донесе повече радост, отколкото да сте сами. Много е полезно да се правят разходки пеша или с кола, да се предприемат кратки пътувания. Необходимо е много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 19 лунен ден (започва от 19:57ч на 26 октомври и продължава до 20:37ч на 27 октомври) – сатанински ден.

Този лунен ден носи тежка, негативна енергия. Ден на нашите заблуждения и грешки. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения, затова е по-добре да се ограничат контактите, особено с неподходящи хора.

Съвети за деня: Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях.

Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения.

Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили.

Хубаво е да се пречисти всичко, което е възможно: душата, съвестта, мислите, тялото, къщата. Полезно е да се покаете, да се отървете от чуждото лошо влиянието на някого, от лъжите, гордостта. Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, от разчистване на вехтории и ненужни вещи. Можете да обиколите стаите със свещ, да поседите до огъня в камината. Най-добре е да бъдете сами, за да избегнете ненужни проблеми, ако е възможно.

Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” до колко сме горди и отмъстителни. Контактите с хората са неблагоприятни. Не трябва да се спори и да се изясняват отношения, тъй като положението може да стане по-зле.

Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите лични отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще.

Лунният календар съветва да се откажете от всякакъв секс, дори еротичен масаж не се препоръчва.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден, който започва в 20:37ч на 27 октомври и продължава до 20:25ч на 28 октомври.

Днес е 11 слънчев ден – Изчистете дома си до блясък. Добре е да шиете нещо или да правите ремонт. Не планирайте нищо. Не се предавайте на унинието.

На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък, играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно влияние на протичането на деня. Играта с дете в 11 слънчев ден се счита за благо дело.

Ивелина Пенчева 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари