Демонстрации срещу Кремъл се проведоха в няколко български града

0
Поискаха справедливост за опозиционния лидер Алексай Навални и последователите му
Поискаха справедливост за опозиционния лидер Алексай Навални и последователите му Снимка: Снимка: bTV

Поискаха справедливост за опозиционния лидер Алексай Навални и последователите му

Активисти срещу управлението в Кремъл се събраха в няколко български града. Те поискаха справедливост за опозиционния лидер Алексай Навални и последователите му.

Елена и Оксана са артисти и активно се противопоставят на войната и на управлението на Путин. Вече две години чакат закрила у нас. Заради сексуалната им ориентация не могат да се върнат в Русия, съобщава bTV НОВИНИТЕ.

В Русия не можем да работим с никой. Всъщност сме като вървяща пропаганда за режима на Путин. Сега на 10 януари тази година влезе в сила закон, по който се водим екстремисти“, казва Оксана Андреевна от Бургас.

Навални е герой на нашата страна. Несправедливо е, че е в затвор. Условията, в които се намира са нечовешки“, пояснява Елена Санина от Бургас.

Активистите срещу Владимир Путин се събраха пред паметника на Альоша в Бургас. В София също имаше демонстрация с призиви за закрила на бягащите от Кремъл и за справедливост за лидера на опозицията Алексей Навални.

Той се върна в Русия , за да ни защити, сега е ред да го защитим ние. В родния ми град в Новокознецк протестирахме и три пъти ме арестуваха. Сега съм политически бежанец“, казва Абдулрахман, който живее в София.

Самият факт че можем да застанем ето така в центъра на София е много добра индикация , че нещата се случват по правилен начин“, отбелязва и Анастасия от София.

С призив „Русия без Путин“ се събраха и в Пловдив.

Сега в Русия цялата опозиция е по затворите. Несъгласните с Путин са или в затвора или емигрират“, посочи Кристина Гребнева от Пловдив.

Демонстрантите призоваха за прекратяване на войната в Украйна.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    8
    daskal
    Точно така! Любимият ни Путя не може да има опоненти! Той е непогрешим! Всичките му противници са криминални престъпници, родоотстъпници и предатели! Затова ако не могат да бъдат случайно блъснати от кола, застреляни по невнимание, паднали след подхлъзване от висок етаж или самоотровени - да лежат да живот в концлагера!
  • 11
    7
    Само Минавам
    Тези хорица знаят ли че Алексей Навални е криминален, а не политически затворник? Навални е в затвора за отклонявания на финансови средства на френската "Ив Роше". Миналата година френски съд постнови, че няма клевета в данните изнесени от "Ив Роше" и "Ив Роше Восток". Брат му, Олег Навални получи ефективна присъда, а Алексей Навални, като политически активист - условна, но реши да се разходи в Европа и да покаже магариите си...
  • 7
    6
    Дим Дуков
    Смешници.Платени утфепки на америка ското посолство.
  • 9
    5
    Yes
    имаше стотици хиляди българи.В София бяха към 400 000 хиляди по улици и площади.В Русе бяха към 220 000 на площада пред клозета на общината,бившият срещу "Дунав". Даже пуснаха хлора в чест на събитието и миризми на петролни продукти.Филтрите са сменени ако не мирише.....
  • 9
    4
    Източна Румелия
    Пловдив,София,Бургас.... Благоевград,Кърджали..... Се Ди Се.е....е... Де Пи Се.е.е.... Де Си Бе.е.е..... Да.а.... Бъъ.ъ... Де Бе.... Пе Пе.е... Н Ди Си Ве.е..е.... Гееееррррбббб Гееерррррббббб....... Димокрацияяяя..я..... Йерусалимскаа.а ..... двуличници.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари