Делян Пеевски: Целият "елит" на ПП-ДБ е на снимки с контрабандисти

0
Планини от кеш, партия на пудела, коментира лидерът на ДПС
Планини от кеш, партия на пудела, коментира лидерът на ДПС Видео: NOVA

Планини от кеш, партия на пудела, коментира лидерът на ДПС

Виждате, че от ПП има много хора. За другите е рано да съдим, нека да им дадем време да се докажат. Така председателят на ДПС Делян Пеевски коментира състава на служебното правителство, след клетвата в Народното събрание, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

Пред журналистите Пеевски отговори на коментара на Кирил Петков, че ще връщат мутренските години с въпроса „Вие какви времена виждате, че е имало там и към момента. Вашият коментар какъв е?

"Такова нещо не се случвало никога в държавата. Планини от кеш, партия на пудела, вие се сещате коя е тази партия. Това красиво същество, носи пачки към господарите си, които ги видяхме на снимките кои са. Целият „елит“ на ПП, ДБ е на тези снимки. В дружески, да не кажа, особени така състояния с едни контрабандисти", възмути се Делян Пеевски.

Вие видяхте ли на снимката кои са? Кой е на снимката с контрабандистите? Да видяхте някой от ДПС, да видяхте някой от ГЕРБ, настоятелно попита председателят на ДПС.

А да говориш за мутренски времена, като г-н Петков, след като това се случило под ръководството на техния финансов министър, техния МВР шеф – Рашков и цялата тази кохорта, която е в меко казано в особена близост, започвам да се съмнявам в каква близост е цялата тази група - това е нечувано. Надявам се в медиите, нищо да не бъде скрито и да се стигне до края. Институциите да работят и вие да казвате истината, защото България такъв скандал не е виждала до този момент, каза Делян Пеевски.

Какъв е коментарът на медиите - такова нещо случвало ли се е? Искрено се надявам, прокуратурата и службите да не прикрие нещата и да излезе цялата истина наяве, категоричен бе Пеевски.

Българските граждани трябва да видят, кой политически елит открадна техните пари. Защото това са парите, които трябваше да са в бюджета и да бъдат за българските граждани. Видяхме къде са – по скъпи почивки в чужбина, по планини от кеш, с които се е финансирало се вижда какво, подчерта Делян Пеевски.

Брожения срещу Калин Стоянов има от кой ? От една измислена организация, присъдружна на партията на пудела. Като гледате снимките, кой трябва да остане на поста си. Кой не трябва да бъде в министерството, попита Пеевски.

За избора на членове на новата КПК Делян Пеевски обясни, че Народното събрание ще следва приетите срокове и хронограма. Има срокове и хронограма, когато е по хронограма тогава се гласува. Ние стоим зад тези правила и ще гласуваме членове, допълни той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    До 4
    Не мога да разбера част от българските. Яко са подвластни на Стокхолмския синдром. Хем не харесват Боко и намагмитено / лъжливо прасе, които 15 години ги гледаме как грабят и съсипват държава, институции, бизнес. Хем им вярват на приказките, а те редовно лъжат, преувеличават, даже доказано правят брутални постановки , на неудобни за тях хора, с помощта на ДАНС, прокуратурата и други институции. Пътни психопати.
  • 1
    4
    чакайте сега!
    Нали тези от промяната бяха други, честни, почтени, борци срещу корупцията?!? Или и те... таковата... май да?!?
  • 6
    3
    Пепелян Беевски
    А на моя ортак - бойко(лойко)-тиквата, с който командваме мафията герп-дпс, снимките му са само с пачки евра, с кюлчета злато, с използван презерватив и пищов на нощното шкафче. Ако не сте виждали как го спипаха по гол задник : https://fakti.bg/bulgaria/627880-novi-snimki-ot-spalnata-na-boiko-borisov
  • 4
    2
    ....
    Според мен, г-жа Ася Пенчева, репортерка в държавното радио трябва да извърши разследване и коментира това. Все пак, нали за това и плащаме.
  • 5
    1
    daskal
    Гледайки тези снимки си мисля само едно... Вие ако имате такива пачки - ще се снимате ли с тях?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари