Делян Пеевски: Промени в службите - след като войната приключи

0
При съседа има война, не е време за промени в службите
При съседа има война, не е време за промени в службите

При съседа има война, не е време за промени в службите

Сега едни структурни разбутвания могат да объркат много. Те работят, може би може технически да се надгради, но трябва да се помисли. Промени и сливания на службите - след като войната приключи. Това каза депутатът от ДПС Делян Пеевски, цитиран от NOVA.

По думите му сливането на службите трябва да се обмисли, защото за момента няма съгласие. "За мен оставката на Атанас Атанасов е прибързано действие. Бяхме казали "да" на неговото предложение, но проект не сме виждали. Според мен той трябва да остане председател", смята той.

Относно проверката на машините за гласуване ДПС заявява твърдата си подкрепа. "Законът за КПКОНПИ е много сериозен, ще бъде работещ", категоричен е Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -11
    7
    до 6
    След като малоумното татково синче Кирчо, бивш амбулантен търговец , е бил министър председател, защо и Пеевски да не се пробва? Да не би да правиш разлика между ПП и ДПС?:)
  • 10
    6
    daskal
    Както е тръгнало, този в близко бъдеще ще го видим кандидат за премиер или президент. Помнете ми думата!
  • -2
    5
    Ant 123
    Я, един нормален "Мхм"!
  • 3
    4
    Мхм
    Нормалните хора живеем по-добре. Мизерниците живеете по точно същия начин.
  • -6
    3
    Ant 123
    @dunavmost, с отворените граници, живеете ли по-добре?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари