Делян Пеевски: Престанете с ултиматумите!

0
Държавата може да бъде управлявана добре само в съгласие, за което ДПС допринася, заяви депутатът
Държавата може да бъде управлявана добре само в съгласие, за което ДПС допринася, заяви депутатът Снимка: Пресцентър ДПС

Държавата може да бъде управлявана добре само в съгласие, за което ДПС допринася, заяви депутатът

ДПС публикува позиция на съпредседателя на парламентарната група Делян Пеевски. В нея се настоява "ДПС да не бъде използвана" в предизборната кампания. Изразявайки загриженост за политическото статукво, от ДПС настояват лидерите на управляващите да не си поставят ултиматуми.

Ето и пълният текст на съобщението, разпространено до медиите:

Предизборната кампания се превърна в изпитание по зрелост за лидерите на управляващите партии. В последните дни Бойко Борисов, Кирил Петков и Атанас Атанасов се замерват през медиите с обвинения и ултиматуми. Неизменно въвличайки ДПС в безсмислените си разправии.

Настоявам лидерите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ да не използват ДПС в предизборните си кампании. Още повече, че зрелостта и силата на една политическа партия е в способността ѝ да търси и намира диалог и съгласие .

А ДПС е и ще остане партия на диалога.

Призовавам лидерите веднага да престанат с ултиматумите, защото неделя ще мине и трябва да седнат на една маса и да управляват заедно, в името на спокойствието и сигурността на хората.

Време е политическите лидери да осъзнаят, че политиката не е детска градина.

За страната ни е най-важното е да бъде съхранена нейната евроатлантическа идентичност.

Нямаме право на отстъпление от това да има евроатлантическо правителство и го дължим на българските граждани.

И нека лидерите си припомнят, че България и по-голяма от интересите на всяка една партия.

Държавата може да бъде управлявана добре само в съгласие и ДПС допринася и ще продължи да дава приноса си за този процес.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари