Делян Пеевски: Христо Иванов олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата

0
Лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи
Лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи Снимка: ДПС

Лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи

Обида не може да има, защото ние отказахме, лично аз отказах на Христо Иванов „делкането“, което той ми предложи в моя кабинет, „делкането“ да бъде сигурен как ще се избере Висшият прокурорски съвет, за да бъде избран ортакът му Андрей Янкулов от неговия Антикорупционен фонд за главен прокурор и за заместник главен прокурор - Сава Петров.

Това каза пред журналисти председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, попитан дали са обидени заради намека, че може би е трябвало да се разделят регулаторите с една трета и за ДПС да има.

Христо Иванов и олигарсите зад него искат да вземат прокуратурата. Това е истината, битката е за КПКОНПИ и за прокуратурата, олигархията иска да овладее държавата, нищо повече не се случва, добави още Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    4
    Читател
    Хр. Иванов,с олигарсите които стоят зад него,искат да ни вземат прокуратурата,за която ние от дпс,тридесет и кусур години се борим да я имаме. Размисъл на един обикновен, не ангажиран политически българин, който следи отблизо какво става в държавата ни.
  • 9
    3
    БАШИБОЗУК
    За всичко е прав! Изгледайте го! .................................... https://www.youtube.com/watch?v=ZJPKGEyPiAY
  • 8
    2
    Разбрахме те, Джейляне!
    Свинята е окупирал Прокурватурата, ама някой искал му я "вземе", демек да я направи НЕЗАВИСИМА! Ами пълна подкрепа за Христо Иванов в такъв случай! Сега обслужва мафиотския октопод ОПГ ГРОБ=ДПС против интересите на България!!!
  • 8
    1
    Свиняне,
    Някои хора спират да са противни и нагли чак когато ги видиш ... мъртви. Що не направиш поне едно добро нещо в живота си?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари