Делян Пеевски: ДПС трябва да се върне обратно при хората. Обичам ви!

0
Давам ви дума - ще бъдем до вас!
Давам ви дума - ще бъдем до вас! Снимка: ДПС

Давам ви дума - ще бъдем до вас!

ДПС трябва да се върне обратно при вас. Казвам го не като политик, като човек го казвам. Защото още преди година почетният председател д-р Ахмед Доган каза нещо, което мнозина не разбраха - върнете връзката с нашите хора. Губим я някъде последните 10 години. Затова се извинявам и казвам - ще направя всичко по силите си, за да поправя това. За да започнем да правим реални неща, които да виждате всеки ден, а не само да ви призоваваме да ни подкрепяте, когато дойдат избори. Ще бъдем до вас - давам ви дума. Обичам ви!

С тези думи се обърна към множеството дошли на възпоменателния митинг, в памет на жертвите на т.нар. “възродителен процес”, сред които е 17-месечната Тюркян, пред паметника Тюркян чешма в кирковското село Могиляне, председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Когато дойдох тук, първо отидохме на гроба на малката Тюркян, където много се натъжих, защото и брат ѝ ме попита ще има ли наказание за това, което се случи.

Щом на днешния ден, 39 години по -късно все още търсим наказание, има какво много още да свършим. Щом зверствата на тоталитарния режим все още не са наказани, ще трябва да работим по тази тема. Това зло не трябва да остане ненаказано, категоричен бе Делян Пеевски.

Смятам, че ДПС сме ви длъжници за всичко, което сте направили за България. За което ви благодаря. Ние сме длъжни, след жертвата, която сте дали, за да дойде демокрацията. Прекланям се пред жертвите на тоталитарния режим.

В тази връзка се борихме за приемане на новата Конституция на България, за да можем да ограничим това никога да не се върне повече. Някой да ръководи държавата еднолично и да реши, че може да прави това, което е правено преди 39 години, каза председателят на ПГ на ДПС.

Мисля, че последните 6 месеца свършихме доста неща, за което казаха и кметовете. Аз няма да говоря какво сме свършили, защото ние трябва да го вършим и това е наше задължение към вас, категоричен бе Делян Пеевски.

Председателят на ПГ на ДПС поздрави християните за Коледа и пожела мирна 2024-та година. Защото мирът е най-ценното нещо, което трябва да имаме, завърши той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    5
    Да, помним!
    Девети март 1985, Буново – едно планинско село става мишена на най-големия железопътен атентат в българската история. Във влака Бургас-София избухва бомба и отнема седем човешки живота. Загиват две деца, две жени и трима мъже. Бомба, поставена във вагон за майки с деца, не може да забрави и двете невръстни жертви. Атентът е дело на нелегална организация, наречена Турско национално-освободително движение в България, а мотивът е Възродителният процес. В периода 1984 – 1987 г., в хода на т.нар. Възродителен процес, в България са разкрити 42 нелегални протурски групи; извършени са терористични актове и саботажни акции. Атентатите нямат конкретна мишена, а целят граждански жертви, максимални разрушения и психическо въздействие върху обществото.
  • 7
    4
    Lora
    Тази. гадна свиня и обич,ужас! Противен тип.
  • 6
    3
    Черепа
    Свиньо пеевска, ще те изям!
  • 9
    2
    Мястото е....
    При Трактора, да ти ЕПМ!
  • 6
    1
    Moni levi
    Аха,да се върне!Този е такъв гаден дебил,пьрвобитни мазна мутра,гади му се на човек от него,да вземат евреите и тях да подберат, боклуци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари