Делян Пеевски: Депутати, които блъскат дами, не са мъже, това са плюнки

1
Пеевски коментира физическите сблъсъци в пленарната зала
Пеевски коментира физическите сблъсъци в пленарната зала Снимка: БГНЕС

Пеевски коментира физическите сблъсъци в пленарната зала

"Държавността я има, парламентът работи и ще работи". Това заяви пред журналисти председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, цитиран от БТА.

Заради струпване на депутати от „Възраждане“ пред парламентарната трибуна мнозинството реши днес изказванията на народните представители да са от място. По-късно депутати от "Възраждане" се опитаха да изключат звука от колоните в пленарната зала и се стигна до спречкване.

Пеевски определи случилото се като "саботаж на проруските сили в България" в лицето на "Възраждане". Това са терористи, заяви депутатът. "Видяхте ли как депутати в кавички, защото това за мен не са депутати, блъскат квесторите и блъскат дами, това не са мъже, това са плюнки", коментира той. По думите му този цирк е от безсилие, защото изчезват. Според него парламентът работи нормално и ще продължи да работи нормално. Той добави, че е отпаднала таксата за пренос на руски газ, за да влезем в Шенген и заяви, че парламентът ще работи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Читател
    Днес,както и други българи,гледах дивата оргия в нс.Оказа се,че разпенилият се Данчо ментата,със солидното си подмазване на Ах. Доган,се оказа по голям турчин от Ходжата.Да му напомня,че дпс,са необходими за кворум,който ще е необходим,докато депутатите гласуват промяната в съдебната система и прокуратурата,приемането на държ. бюджет за 2024 година,за което са необходими 160.ДПС ще са необходими,докато България бъде приета в Шенген,след което ще си заемат полагащото им се място в българския парламент.
  • 2
    3
    зависи от ситуацията
    ако има масов бой и жена ти посегне първа, нали живеем в прогресивния цивилизован запад, където жените са наравно с мъжете, редно е да й върнеш
  • 9
    2
    8888
    Каква оставка? По-добре при Трактора!
  • 11
    1
    4444
    Този ми говори за морал. Оставка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари