Делян Добрев: Държавата е на колене, а ПП, БСП и ДБ си гледат кефа

0
Скъпи колеги, стига сте си гледали собствения кеф. Дайте да се захващаме за работа
Скъпи колеги, стига сте си гледали собствения кеф. Дайте да се захващаме за работа

Скъпи колеги, стига сте си гледали собствения кеф. Дайте да се захващаме за работа

БНБ намали прогнозата за икономическия растеж в България от 1.7% на 0.1% за 2023. С други думи, БНБ ревизира надолу прогнозата си с 94.12%!!! Тоест, икономиката на страната догодина ще е много по-зле от първоначалните очаквания. Това написа във Фейсбук Делян Добрев от ГЕРБ.

Министерство на финансите актуализира прогнозата си за дефицит в КФП от 3.3% на 6,8% от БВП. Това е увеличение на дефицита от 106.06% в сравнение с първоначално очаквания и 126,67% по-висок дефицит от максимално допустимият по Маастрихтските критерии.

Просто казано - държавата е на колене. Очаква ни една от най-тежките години от 1997 година до сега.

Междувременно, виновните за това положение ПП, БСП и ДБ си гледат кефа!

Кеф им е да говорят за корупция, модели, правосъдие и тн, само и само да не стане ясно, че докараха държавата и хората до просешка тояга.

Кеф им е да си измислят причини да няма правителство за да може някой друг да им оправя батаците.

Кеф им е да се надцакват кой ще е виновен, ако се окажем пред поредните парламентарни избори.

Скъпи колеги, стига сте си гледали собствения кеф. Дайте да се захващаме за работа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    Възмутена
    Вие, които свалихте редовното правителство, сега говорите, че държавата е на колене и за виновни посочване тези, които управляваха? Срам нямате ли? Какво безочие.....
  • 12
    2
    ...
    Селякът напира да му изперат партийката и ни лук яла ни милиарди крадяла. Избори до смърт. Американските чужди агенти вън. Герб на европрокуратурата.
  • 12
    1
    потрес!
    Абе, нищожество герберастко! Абе, престъпник, измамник и банкянски червей, дето лазиш в краката на сикаджийската мутра от подземния свят, така ли?! Абе, ти що не си гледаш твоя кеф бе, нищожество Делянчо, дето назначи на сладки служби в хасковската община цялата си рода, осигури й "обществени поръчки" за милиони и санирахте половината град?! Я да ни обадиш колко от тези милиони влязоха в джобчето ти бе, герберастко нищожество, или в чекмеджето ти! Никога, никога повече престъпната ви, корумпирана и просташка герберастка пасмина, която ограби и срути България, няма да управлява държавата ни, никога, герберастко деляндобрево нищожества! И няма ли най после да го разберете, толкова ли сте тъпи всички нищожества като теб? За Деса Дуловската е ясно, простотията и простащината й лъщят на два сантиметровото й чело като насмукала се с кръв въшка, ами Цанка, "Къдравата Сю", ГЕРБачевата, пардон - Сачевата банкянска слугиня, и те ли са толкова тъпи като теб?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари