Делфинариумът във Варна кани децата на безплатни представления

1
Шоутата ще се провеждат през априлската ваканция
Шоутата ще се провеждат през априлската ваканция

Шоутата ще се провеждат през априлската ваканция

Делфинариум Варна“ организира безплатни представления за децата - „Ваканция с делфините“. Те ще се състоят в периода 30 – 31 март 2024 г. от 12:00 и от 15:30 часа, когато започва априлската ваканция. Това са два дни с по две представления, които ще бъдат обогатени с анимационна програма на Бате Сашо Капитана с много игри и награди за публиката.

Децата ще влизат безплатно, а цената на билет за възрастни е 15 лева на човек. Елате да участвате в шоутата. Ще пеем, ще танцуваме, ще играем волейбол и футбол, и ще въртим обръчи заедно с делфините, съобщават от Делфинариума.

Можете да закупите своя онлайн билет тук: https://dolphinariumvarna.bg или на касата в деня на представлението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари