Румънче загуби играчка делфинче и Делфинариум Варна му изпрати нова

7
За случая разказа майката на детето
За случая разказа майката на детето Снимка: Фейсбук

За случая разказа майката на детето

Румънче загуби играчка делфинче и Делфинариум Варна му изпрати нова. За този случай разказа майката на детето Адриана Георгеску, цитирана от Делфинариум Варна.

"Искам да споделя една невероятна история за едно наистина специално преживяване с Делфинариум Варна. Синът ми наскоро отиде на първия си лагер и едно от заниманията беше посещение на това вълшебно място. Там той си купи (единствения сувенир от лагера) малка играчка делфинче, което нарече "Албастрел". За съжаление някъде по пътя към дома делфинът се изгубил. Той бил много тъжен, защото малкият му приятел изчезнал. Търсихме навсякъде, за да намерим заместител на "Албастрел", но не успяхме.

Затова реших да опитам нещо необичайно - изпратих имейл на хората от Делфинариума във Варна, за да попитам дали има начин да поръчам друг делфин за детето си. Трябва да призная, че не бях голям оптимист, тъй като на уебсайта им нямаше раздел за онлайн поръчки.

Въпреки това в нашия свят има прекрасни, сърдечни хора, чиято мисия е да "носят радост на всички, които обичат делфините и нашия делфинариум". Това бяха точните им думи, когато попитахме колко струва пратката. Така че те не само ми отговориха, но и надхвърлиха границите си! Изпратиха на детето ми специален пакет, който включваше не само делфин, но и шапка и магнитче за спомен от Делфинариума.

Наистина нямам думи, с които да опиша благодарността към Делфинариум Варна за тяхната щедрост и за това, че сбъднаха едно малко желание. Благодаря им от все сърце и им пожелавам колкото се може повече посетители и приятели на делфините!

P.S. Чух, че шоуто там е прекрасно, и нямам търпение да го видя и аз! В един свят, който често е твърде пълен с тревоги, това събитие ми показа, че има прекрасни хора и вълшебни места, които могат да превърнат и най-малките частици надежда в реалност. Нека разпространяваме повече радост и любов около нас!", завършва Адриана Георгеску.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    браво
    браво
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари