Декември започва с тежка борба между Венера и Уран

0
Следващите дни ще са тежки за личните и семейните отношения
Следващите дни ще са тежки за личните и семейните отношения

Декември започва с горещата опозиция на Венера с Уран.

Не само днешния ден, но и следващите ще са тежки дни за личните и семейните отношения, тъй като планетата на любовта се намира все още в знака Везни – знака на партньорството, пише Novini. Носи емоционално вълнение и свръх възбуда, склонност към разпуснато и неморално поведение. Възможни са кавги с приятели, несъгласие, конфронтация с околните.

В семейството може да се появят недоразумения и конфликти, неприятни обстоятелства, също и финансови затруднения. Но не само това – възможно е както влюбване от пръв поглед, така и внезапна раздяла. Този аспект сам по себе си има по-важно значение, ако е в личната ви карта.

Според езотериката Уран е представител на Ангелският свят и Божествената Мъдрост. Аспекта между двете планети показва каква е връзката между човешкия и Ангелския свят, която в този момент е прекъсната и хората не са способни да възприемат Божествената Мъдрост правилно. Точно в това време активна става Черната ложа (тъмните сили).

Ретроградният Меркурий се връща отново в знак Скорпион, където ще остане само няколко дни (до 13 декември), тъй като предстои да стане отново директен.

Луната е в знак Дева, където ще остане до 16:50 ч на 1 декември.

Уязвим е стомаха. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат  мазна и пикантна храна.

Луната ще се движи на празен ход само 15 минути – от 16:35 ч до 16:50 ч, но в това време не трябва да се предприема нищо важно.

В 16:50 ч Луната влиза тържествено в знак Везни, където ще остане до 21:56 ч но 3 декември.

24 лунен ден, който започва от 00:53 ч на 1 декември и продължава до 02:02ч на 2 декември.

Енергийно силен и активен ден, свързан с пробуждането на силите на природата. Прилив на положителна енергия, която подтиква към радост и веселие, създава празнично настроение. Духът трябва да се запази бодър и в никакъв случай да не се оказва натиск върху ситуациите. Време за творчески и нестандартни решения. Бъдете благодарни към всичко. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно делата ви. Благоприятен ден за енергийно интензивни и трудни дела, които изискват тежък умствен или физически труд.

Излишната енергия трябва да се изразходи чрез секс или физически упражнения. Ако принадлежите към пасивните хора или в момента имате нужда от пасивност, тогава можете да посветите този лунен ден на сън или почивка. Благоприятно време, което да се прекара в малка компания в разговори на духовни теми или за съвместна медитация.

Здраве - Денят се счита за физиологически тежък. Ден за укрепване на физическото и духовното здраве. Противопоказно е да се употребява тежка и мазна храна, да се стига до физическа умора, да се злоупотребява с алкохол. Възможно е обостряне на алергии или съдови заболявания, както и при камъни в бъбреците.

Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завършат започнатите проекти. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване.

Секс - Днес се препоръчва да се занимавате с любов. Общуването с противоположния пол носи прекрасни усещания. Секса се приветства без ограничение за количеството. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания и има целебна сила.  Денят е благоприятен за пробуждане и преобразуване на сексуалната енергия.

Подстригването или подравняването на косата носят само полза. Ще придобиете допълнителна енергия, която ще ви е необходима в следващите няколко дни.

Сънищата, които сънувате дават указание за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Днес е 16 слънчев ден – В този ден не трябва да се допускат хаос, безредие, суетене. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Работете върху пречистването на мислите си! Ако няма лоши мисли, няма да има лоши постъпки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари