Дебора Михайлова избра Варна за своя сценичен дебют

0
Певицата ще вземе участие в концерта „И лятото дойде“
Певицата ще вземе участие в концерта „И лятото дойде“ Снимка: deboramihailowa / Instagram

Певицата ще вземе участие в концерта „И лятото дойде“

Община Варна традиционно дава старт на летния туристически сезон. През тази година програмата включва концерт с лазерно шоу и специални ефекти, както и безплатен пешеходен тур. Откриването на сезона ще бъде на 18 май, като денят не е избран случайно, а съвпада с инициативата „Европейска нощ на музеите и галериите“, в която морската столица участва активно от години.

Концерт-спектакълът под надслов „И лятото дойде“ е с начален час 19:00 часа на входа на Морската градина. Варненци и гостите на града ще се насладят на комбинация между електронна денс музика и симфонии в специални версии и ремикси. Групата Deep Zone Project, заедно със симфоничен оркестър ще изпълнят световни хаус денс класики, хип-хоп и ар-енд-би парчета и микс от авторски хитове на групата. Специални гости ще бъдат: NADIA, LADY B, Бисера и Лидия. На концерта ще бъде и сценичният дебют на Дебора Михайлова, чийто драматичен случай придоби широк обществен отзвук.

Драматичната история на Дебора оживява в песента “Зараснали рани”:

Водещ е певицата Йоанна Драгнева.

Спектакълът ще бъде подсилен с лазерно шоу, голяма сцена, визуализации, специални ефекти и изненади. Входът е свободен!

Същият ден - 18 май в 17:00 часа, по случай официалното откриване от Туристическия информационен център ще тръгне безплатен пешеходен тур с екскурзовод. Темата е „Туризъм с традиции - старите варненски хотели“. Маршрутът включва сгради в централната градска част, които днес са архитектурни паметници, сред които гранд-хотелите „Ню Йорк", „Мусала", „Лондон" и „Париж“. Турът продължава с посещение на пристанище Варна, Морски бани и ресторант „Морско казино“. Краят на туристическата обиколка ще е входа на Морската градина, където започва концерт-спектакълът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    Нееее, 3
    Не бива да ражда, не бива да се размножават подобни човешки отпадъци! Най-много да се появи след време вопъл, че е изчезнала, то се знае накъде...
  • 5
    3
    ...
    Проститутката избра градът на сводниците и проститутките. Да е жива и здрава, да роди поне две деца на тази държава изтормозената. Не ми е никаква жертва в очите.
  • 3
    2
    Абеее..
    Май вече не съм сигурен, че това с "нарязването" на малката разпоретина не беше с рекламна цел да се набута у чалгата. Е, ще си попремятат някой друг месец мутрите и ще си остана с едните надути джуки, татуирани вежди и разширена на мах "пещера". Дано майка й сега е доволна.
  • 6
    1
    АМАН
    От Дебора
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари