Лили Иванова излиза тази вечер на плевенска сцена

0
Концертът е част от националното турне на певицата
Концертът е част от националното турне на певицата Снимка: Facebook

Концертът е част от националното турне на певицата

Примата на българската поп музика Лили Иванова излиза тази вечер пред плевенска публика на сцената на Летния театър в парк "Кайлъка", предава БТА.

Концертът е част от националното турне на певицата, което включва 16 концерта в 14 града в страната. На сцената ще бъдат и музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка и аранжимент), Огнян Енев (пиано, тромпет и саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и вокалното трио LaTiDa – беквокали.

Припомняме, че очакваният концерт от плевенската публика, трябваше да се състои на 20 юни, но бе отложен заради лоши метеорологични условия. Това обаче не отказа най-верните почитатели на певицата, които с нетърпение очакват тазвечерното музикално събитие.

Турнето на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. След Плевен предстоят концерти във Велико Търново на 25 ноември, в Русе на 26 ноември и на 28 ноември във Варна. На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари