Дебора даде показания пред прокуратурата

0
Повдигнаха още четири обвинения на Георги Георгиев
Повдигнаха още четири обвинения на Георги Георгиев

Повдигнаха още четири обвинения на Георги Георгиев

Четирите нови обвинения му бяха предявени днес в 10:30 в старозагорския затвор за закани за убийство срещу момичето. Георгиев е заплашил момичето с убийство общо шест пъти.

18-годишната Дебора от Стара Загора, която беше обезобразена от Георги Георгиев, е дала показания пред Районната прокуратура в града.

Районният прокурор на Стара Загора Таня Димитрова обясни, че на пострадалата е направен „допълнителен разпит и той е послужил като едно от основанията за допълване на обвинението с разширяване на времевия му период и с отправените заплахи. Разпитът е направен при формата на щадящо изслушване на лицето, в кризисен център в Стара Загора, с участието на психолог“, каза още Димитрова.

От прокуратурата заявиха, че има категорични доказателства, че Георгиев е извършителят на престъплението и към момента няма данни за втори такъв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    до 2
    Естествено, че не е. Просто е много удобна в момента на цялото общество да прокарат едни простотии покрай Истанбулската конвенция. Затова почнаха да говорят за случаи от преди години, или пък всеки ден да изплува "нов" случай на домашно насилие. На въпросната героиня майка ѝ я има на снимка върху един татуиран младеж, който ѝ се оказва бивше гадже... та явно цялата ѝ среда на отрасване е пълен брак на девойката, тя каква друга да стане, освен да кръжи покрай наркоманите и биячите...
  • 6
    1
    Аз да питам
    Абе цигането кво е правило на 18 с 26 годишен с жена и дете??????? Ебане и друсане май????????? Това че гошко е за бой и ебане в панделата е ясно, ама толкова ли е невинна и тая ковра????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари