Дъждовният 25 май не помрачи настроението на русенските абитуриенти

1

Дъждовният 25 май не помрачи настроението на завършващите средното си образование младежи, и празненствата в Русе продължават с пълна сила.

С много емоции, радостни възгласи и настроение младежите отбелязват своя празник, показва ТОП НОВИНИ.

Дъждът спря тъкмо навреме за традиционното шествие по централните улици на града, което пренесе празника в изисканите заведения на града. Отново не липсваха интересни, оригинални и различни тоалети за дамите. Разнообразие не липсваше и при избора на костюми за младежите. Екип от професионални фотографи се погрижи спомените да останат наистина незабравими и вечни.

В Гранд Хотел „Рига“ днес празнуваха абитуриенти от три русенски училища - Английска гимназия "Гео Милев", Професионална Гимназия по Електроника и Електротехника "Апостол Арнаудов" и Професионална гимназия по дървообработване и вътрешна архитектура "Йосиф Вондрак". Традиционна и стилна обстановка ги посрещна в механата и ресторанта на хотелския комплекс "Рига", както и в гурме ресторант номер 1 на България - "Панорама“.

За тях беше подготвена специална програма с изненади, различни игри и награди, а младежите бяха категорични, че абитуриентския им бал наистина ще остане незабравим спомен за тях. 

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари