Давид Козак е убил баща си преди да открие масова стрелба в Прага

0
Студентът е ликвидиран, но е погубил най-малко 15 души
Студентът е ликвидиран, но е погубил най-малко 15 души

Студентът е ликвидиран, но е погубил най-малко 15 души

Стрелецът от Карловия университет в Прага е убил баща си, преди да застреля над 15 души във Философския факултет на Карловия университет, съобщи The Telegraph, като се позова на чешките власти.

Нападателят открива масова стрелба около 16 ч., като убива най-малко 15 души и ранява десетки други. Стрелецът се казва Давид Козак, на 24 години и е студент в Карловия университет, предаде bTV.

По-рано баща му е намерен мъртъв в село на 13 мили от Прага. След като установява, че Давид е убил баща си, полицията започва да го издирва. Полицаите смятат, че стрелецът ще отиде на лекция в друга сграда на Философския факултет на улица "Селетна", която е евакуирана веднага, но той отива в основната сграда на Философския факултет и там започва масовата стрелба.

На видеозаписи, публикувани в социалните медии, се вижда как хората бягат от мястото на инцидента.

"Останете на място, не ходете никъде, ако сте в кабинетите, заключете ги и поставете мебели пред вратата, изключете осветлението", се казва в имейл, изпратен до персонала на университета.

След масовата стрелба стрелецът е ликвидиран. На място има засилено полицейско присъствие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    4
    11g24g nlo
    Mina11g24 9okt
  • 8
    3
    Петъчен редактор
    „По-рано баща му е намерен мъртъв в село на 13 мили от Прага.“ Мили ми журналя, Прага е в Европа, също както и Русе и тук не използваме имперските мерни единици. Ако не знаете, питайте! Hostouň (не го знам как се произнася и пише на български) се намира на приблизително 21 километра от Прага.
  • 0
    2
    Лабадайчо
    Аз веднага посочвам причината: Нарича се "недоеб". Ако се беше събуждал сутрин с две хубави ръчички върху патката му с последващи френски ласки завършващи с бурен секс, този льомбър никога нямаше да му хрумне да твори насилие. Мъжете без жени изперкват. Погледнете го, на челото му пише лузър. Подиграван е, отритван е и е изфращял и е грабнал ствола.
  • 9
    1
    Да попитам:
    Има ли някой, който още харесва евреите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари