11 души са убити при стрелбата в Прага

1
Ранените са 30, като девет от тях са в тежко състояние
Ранените са 30, като девет от тях са в тежко състояние Снимка: EPA/БГНЕС

Ранените са 30, като девет от тях са в тежко състояние

Единайсет души, включително стрелецът, бяха убити, а около 30 - ранени, при масово убийство в университетска сградата в центъра на Прага, съобщиха агенциите, като се позоваха на властите.

Девет от пострадалите са в тежко състояние, допълни БТА.

Полицията съобщи, че малко след 15:00 ч. (16:00 ч. българско време) са се отзовали на сигнал за стрелба във факултет на площад "Ян Палах" в Стария град на Прага, след което обяви, че въоръженият нападател "е ликвидиран".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    11g24g nlo
    Maistoreee
  • 6
    1
    Мдаааа,
    €вроатлантически ценности, р-р-р-ръйш ли. По времето на Густав Хусак нямаше такива стрелби. Чукахме си на воля чехкините по морето, щото техните мъже се опикаваха с бира. Ама сега Америка, влогъри, инфлуенсъри, лесбийки и откровени педерас'и....И те така, демокрация .
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари