Дават 1000 лева награда за крадла на лотарийни билети

0
Жената отмъкнала 240 билета от националната лотария
Жената отмъкнала 240 билета от националната лотария

Парична награда от 1000 лв. обяви собственик на денонощиен магазин в Казанлък за информация относно записана с видеокамера крадла на 240 билета от националната лотария.

Младата жена, облечена с червено яке и със спусната дълга черна коса е влязла в магазина около 00,10 часа на 23 септември под претекст, че иска да си купи цигари, пише Монитор.

В момента, когато продавачката се обръща с гръб, посетителката грабва стек с билети и преспокойно напуска магазина. Тя не е направила дори опит да прикрие лицето си, няма и вид на дрогирана или пияна.

Собственикът Радо Христов е изумен от наглата постъпка, по думите му това е трети случай на кражба.В предходните обаче ставало дума за дрогирани жители на ромската махала „Кармен“, които размахвали за сплашване ножове.

Според него обирджийката е наблюдавала обекта предварително, защото е избрала да вземе стека, в който имало билети с възможно най-висок номинал – от по 10 лв.

Клипчето с образа на младата жена се завъртя в интернет мрежата, очакванията са тя да бъде разпозната и да бъде подаден сигнал на телефон 112.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари