Дауд Ибрям опроверга новината за рокади в местното ДПС

0
"ДПС има утвърдени процедури за номинации, които се спазват", заяви той
"ДПС има утвърдени процедури за номинации, които се спазват", заяви той

Така областният председател на ДПС отговори на разпространените фалшиви новини от русенски сайт

„В момента текат общински заседания, на които местните структури правят номинации за листите с кандидати за народни представители. Утре вечер те ще бъдат разгледани на Областен съвет, на който областната структура ще излезе със своите предложения. След това тя ще бъде подредена по азбучен ред и ще бъде представена на Централното ръководство на Движението за права и свободи. Съгласно решението на Централния съвет ние имаме утвърдени процедури и срокове за номинации на кандидатите, които областното ръководство на ДПС стриктно спазва“.

Това каза пред Дарик радио областният председател на ДПС Русе Дауд Ибрям, предава dnes.bg

Ибрям категорично опроверга излязлата по-рано днес информация в сайта Ruse.News, че областното събрание вече се е провело и в партията предстоят рокади.

„Знаем, че това е щекотлива тема за медиите в момента, затова се опитахме да разговаряме с вашите колеги по отношение на разпространяваната информация, но не срещнахме нужното разбиране. Винаги сме работили добре с местните и централните медии, и ще продължим да го правим, като разчитаме на вашата прецизност при представянето на ѝ пред обществото. Аз лично, а и моите колеги, никога не сме отказвали да разговаряме с журналисти и да бъдем максимално открити пред хората“ каза още Дауд Ибрям.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари