Дъщерята на Стоичков се омъжи

0

Христина Стоичкова каза "да" на любимия си - бившия хърватски тенисист Лука Белич и вече е госпожа Белич.

Гражданският брак беше сключен преди минути на изнесена церемония в голф-комплекса "Риу Правец", а тържеството тепърва предсто, предаде агенция ПИК..

За него вече пристигнаха част от ВИП гостите - Наско Сираков и Илияна Раева с дъщеря им Славея, актьорът Тончо Токмакчиев, легендата на "Пирин" и ЦСКА Петър Михтарски, както и Кубрат Пулев, който изненадващо е без половинката си Андреа. Вероятно тя все още подготвя тоалета си, тъй като ще поздрави младоженците с изпълнение на живо.

Изненадващо на сключването на гражданския брак Камата така и не се появи. Церемонията се забави с близо час заради мелето, за което ПИК съобщи. То се разигра преди църковната венчавка в Етрополския манастир, където папараци засякоха Стоичков и той ги нападна. На мястото дойде и полиция.

И без баща си обаче Христина успя да госпожа и грееше  рокля на "Валентино". Хърваткият зет пък избра български костюм с най-популярната родна марка у нас "Агресия". Младоженецът носеше елегантен английски фрак с жилетка в сив цвят, комбиниран с панталон-райе в същия тон. Ризата е бяла с фишу, което е изработено от плата на костюма, обясниха още присъствали на елегантната церемония на открито.

В момента гостите се настаняват в ресторанта и очакват пристигането на младоженците. Една от първите е бабата по майчина линия на Христина - прочутата тъща на Стоичков Пепа, която грееше като абитуриентка, шашнати са гостите. Тя е отслабнала доста специално за събитието и беше се престрашила да сложи яркозелена рокля с дантелен гръб.

Впечатление направи, че повечето гости са чужденци и фамилията на Стоичков е наела стюарди, които да ги обслужват на цели три езика - английски, испански и български.

От сватбата освен Стоичков, отсъства и сестрата на Христина - Мика, която така и не е успяла да пристигне от САЩ за събитието, тъй като е в напреднала бременност.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари