Дъщерята на Митьо Очите прибира по 10 бона на ден от таксиджии

1
Всеки шофьор плаща по 50 лева рекет на ден
Всеки шофьор плаща по 50 лева рекет на ден

Митьо Очите вероятно ще се възстанови трудно от атентата срещу себе си, но няма повод за притеснение.

Босът има достоен наследник в лицето на дъщеря му Станислава, която върти сериозен бизнес с таксиметровите компании на Черноморието, пише "Уикенд".

По информация на вестника, Станислава Желязкова прибирала по 10 000 лева на ден от таксиметрови шофьори в Слънчев бряг. В началото на седмицата наследницата на Желязков и годеникът й Велислав Попов бяха задържани за 24 часа по подозрение, че силово са притискали бакшиши да им плащат "такса спокойствие". 

Според данните на ченгетата, Митьо Очите и хората му контролират около 90 таксита, които возят туристи в Несебър и региона. Шофьорите работят под шапката на "Уан такси", която по документи се води собственост на кандидат-зетя на Очите - Велислав.

Всеки шофьор плаща по 50 лева рекет на ден, като срещу парите бакшишите си гарантират право да спират на апетитни стоянки в Слънчев бряг и Несебър. Така само от нерегламентирана лицензионна дейност фамилията на Митьо Очите прибира по 5 бона дневно. Още толкова печелят и от продажбата на "бяло", с която са ангажирани някои бакшиши. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари