Държавата ще падне от протести, а по телевизиите ни занимават с туршиите

3
Телевизиите са достигнали дъното в обслужването на властта
Телевизиите са достигнали дъното в обслужването на властта Снимка: БНР

Телевизиите са достигнали дъното в обслужването на властта

Известната журналистка и политически анализатор Калина Андролова публикува гневен пост в социалните мрежи, в който критикува поведението на българските телевизии. Тя твърди, че медиите се занимават с дреболии, докато страната се разпада.

"Държавата ще падне от протести, а телевизиите ни занимават с туршиите", пише Андролова. "Моделираме новите антропологични същности - мислещите за карфиола и ракийката, освободени от гигантските проблеми на загиващата ни родина."

Журналистката обвинява медиите в манипулации и пропаганда. "Триумф на манипулациите и пропагандата", пише тя. "Телевизиите са достигнали дъното в обслужването. Все едно, че няма протести, а там на някакви провинциалисти не са в настроение."

Андролова твърди, че протестите за мариците са и протести срещу зомбирането. "Възпитаваме биороботи с изключено съзнание!", пише тя. "Протестите са срещу лудостта, схемаджийството и мракобесната безцеремонност на ПП."

Това не е първият път, в който Андролова критикува българските медии. През 2022 г. тя написа книга, в която разкрива как медиите са използвани за манипулация на общественото мнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    До 2
    Кретенче, когато затворят въглищните електроцентрали, а те ще гледат да ги гътнат възможно най-бързо, какво ще правиш като тока скочи пет пъти? А зимата няма да има месечна сметка под хиляда лева, защото извергите искат да ни пращат на свободен пазар където всеки да си сключва договор за ток. Всеки гласувал за гробокопачите от ПП-ГРОБ-ДПС трябва да понесе СЪЩАТА отговорност каквато и политиците!
  • 7
    3
    Един
    Казионни протести на мафиоти.
  • -5
    2
    Мнение
    Дунав мост отново поръчкова статия. Добре ли и плащат? Точно тези протести си ги организират Бойко и Пеевски, за да обслуждат своите и руските интереси.
  • 13
    1
    Уфффф,
    То пък една държава...щом и циганите избягаха в чужбина – смяяятай!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари