Дървото на влюбените очаква русенци

2
Въпреки усложнената епидемична обстановка жителите на града ще имат възможността да окичат дървото и да получат послание за любов
Въпреки усложнената епидемична обстановка жителите на града ще имат възможността да окичат дървото и да получат послание за любов

И тази година Дървото на влюбените /Дървото пред Доходното здание/ ще „разцъфне“ на 14 февруари от 14.30 ч., благодарение на над 250 собственоръчно направени Валентинки, измайсторени от участниците в традиционния общоградския конкурс за най-креативно послание за любовта и приятелството.

Въпреки усложнената епидемична обстановка в арт инициативата организирано взеха участие ученици от : СУЕЕ „Свети Константин - Кирил Философ“, ОУ „Ангел Кънчев“ ОУ „Тома Кърджиев“, ОУ „Братя Миладинови“, ПГ по Облекло „Недка Иван Лазарова“, както и деца от КСДУС „Еквилибриум“.

За призьорите, организаторите от СНЦ “Дунавско сияние“, Арт ателие „Пифчо“ и магазин „Шарения“, са приготвили оригинални бутикови награди, както и грамота за отлично представяне в конкурса, съобщиха от СНЦ „Дунавско сияние“.

Поради засиления интерес от индивидуални участници, които желаят да се включат в утвърждаване на градската традиция “Да ръзцъфне Дървото на влюбените в Русе”, журито ще присъди и специални допълнителни награди.

Всеки русенец, присъединил се към окичването на Дървото на влюбените, ще получи от инициаторите индивидуално послание за любовта и приятелството.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари