Дарителска акция събира зимни дрехи и обувки за украински младежи

0
Организатор на акцията е Каритас - Русе
Организатор на акцията е Каритас - Русе Видео: Кис 13

Организатор на акцията е Каритас - Русе 

КаритасРусе започна дарителска акция "Топла зима" за бежанци от Украйна.

Става дума за 30 млади футболисти от град Николаев на възраст от 14 до 17 години, настанени в държавна база в село Рибарица, информира телевизия Кис 13.

Затова от организацията призовават хората да даряват нови или добре запазени топли зимни дрехи и обувки, за да помогнат на момчетата.

В държавната база в Рибарица са настанени общо около 160 украински бежанци.

Даренията се приемат в Хуманитарния център на "Каритас" в Русе на ул. "Богдан войвода" 3. Подкрепата за бежанците от Украйна се осъществява с финансовото съдействие на "Католически служби за помощ".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    13
    русенец
    Тази лошо говореща госпожа дали си вярва? Какво е направила за българите?
  • -2
    12
    До десети
    Кои са дезертьори - украинските деца и жени. Или онези руски ватници, които избягаха от мобилизацията, оглавяване от синчето на Песков. Малоумник, не обиждай, защото може да ни сполети същото
  • -1
    11
    до осмия глупец
    казваш, че сирийци и афганци ги обрстрелват. А какво, ватниците нима на избиват украинци. Нима не разушават домовете им, училищата, болниците им, инфраструктурата - ВиК и ел.захранване. Чисто христиански е да се помогне. Ама говоря за истинските християни, не като ботоксовото джудше, където ходи на църква на Великден, ама после търси същите сирийци и чечензи да избива други хистияни. За такова християнство ли ми говориш? Не благодаря Това си е чист националсоциализъм. Именно - идеята за спасение на нацията и идеята за социалъзим. Нали Путлер иска именно това, да възстанови СССР, но с господството на РуZZия. Като немския Райх. Къде е разликата ме умнико?
  • 3
    10
    До 9
    Не кълни да не плюя и пикая на трупа ти боклук усраински! Ай чупката в усраина боклук! Тук е БЪЛГАРИЯ НА ПЪРВО МЯСТО СА БЪЛГАРИТЕ НЕ ДЕЗЕРТЬОРИТЕ ХОХЛИ!
  • 1
    9
    До 8
    Национални предатели ли? Дано нямаш деца, че такива уроди като теб не трябва да се размножават. В краен случай оня горе си знае работата. После само да не се чудите всичките злобари защо фамилиите ви ги спохождат тежки болести и инциденти. Няма бягство от тая злоба или както някой долу е писал "Karma is a bitch". Трудно се изкупуват такива грехове като вашите. Поне няколко поколения...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари