Дарение зарадва децата от баскетболен клуб „Дунав-Русе-2016“

3
Баскетболистите получиха протектори за подобряване безопасността за тренировките в зала „Арена Русе“
Баскетболистите получиха протектори за подобряване безопасността за тренировките в зала „Арена Русе“ Снимка: Facebook / СКБ "Дунав-Русе-2016"

Баскетболистите получиха протектори за подобряване безопасността за тренировките в зала „Арена Русе“

Дарение от фирма „Ирим“ зарадва децата от баскетболен клуб „Дунав - Русе-2016“. Те получиха протектори за подобряване безопасността за тренировките в зала „Арена Русе“.

От клуба изразиха огромната си благодарност за жеста към малките баскетболисти. „Всичко това би било невъзможно без големите сърца на собствениците на Мебелна Фабрика „Ирим“ - Русе Николай и Анатоли Иванови. Признателни сме и на Николай Борисов – началник „Мека мебел“, за бързо и перфектно свършената работа. Не на последно място сме благодарни и нашия треньор Манол Досев , който беше инициаторът всичко това да се случи“, споделиха от клуба.

От СКБ "Дунав-Русе-2016" изказват благодарност и на треньора Манол Досев, инициатор на дарението.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Аз
    Поздравления за жеста към децата !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари