Победи за баскетболистите от „Дунав – Русе – 2016“

1

Русенските баскетболисти стартират годината с успехи

С успешен мач започва новата година мъжкият ни баскетболен тим. Състезателите извоюваха победа в поредния драматичен двубой срещу БК „Чавдар“ – Троян със 77:75! "Поздравления за демонстрираното хладнокръвие, характер и борбеност от всички състезатели! Поздравления и за треньорския тандем Руслан Русев – Ники Николов за чудесно свършената работа", съобщават от СКБ „Дунав – Русе – 2016“.

От клуба се похвалиха и с победата на момичетата на СКБ „Дунав – Русе – 2016“ до 14 години. Те спечелиха като гости на БК „Черноморец“ – Бургас със 79:55. Това е трети пореден успех за тях, с което момичетата се утвърдиха в средата на класирането. Тяхната треньорка Магдалена Атанасова-Миланова има голям принос не само за успехите, но и за сплотения колектив, който не се предава пред нищо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Русенец
    Вземете напишете нещо и за автентичния клуб Дунав 2007, ни само за тези “ събирачи на такси”, които не са създали нито един баскетболист. Както се вижда и от подрастващите им отбори… пълна скръб
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари